Umbrella продавници

Umbrella продавници


СКОПJЕ

Пронајдете не на приземје, на главниот  влез. Тел. 072/266-474
 City Mall се наоѓа на приземје од страната на главниот влез карши Котон Tel:071/247-104
   

Ramstore Mall, приземје
Св. Кирил и Методиј бр. 13
Тел: 072/ 230 -106

 

 

 


ВЕЛЕПРОДАЈА

Киро Крстевски бр. 8

телефон: 072/230-107; 02/3230-941