Политика на приватност


 

Политика на приватност.

Приватните податоци кој ги внесувате при нарачување на производи: име и презиме, адреса и телефонски број ги користиме исклучително за испорака  на производите.

Вашата e-mail адреса ја користиме исклучително за информирање за Вашите купувања(нарачки) на производите  како и информирање за новостите доколку се пријавите за нив

Се Обврзуваме на приватност на Вашите Лични  податоци кој ќе бидат користени исклучително за пазарење  на нашиот web сајт и нема да бидат прикажувани на трето лице.

 

*****************************************