ПОЗДРАВИ И ПОЕКОНОМИЧНИ АЛТЕРНАТИВИ

  • Во табелата се прикажани ПРОСЕЧНИТЕ трошоци за е – цигарите, поребните делови, течности

* Во табелата се вкалкулирани редовните малопродажни цени на атомизерот, течностите и греачите, додека пак со акциските и ВИП цените, заштедата за овие артикли би била уште поголема. * За калкулациите во табелата се користени ОЛЕ течностите со редовна цена за 10мл

Користењето на екектронските цигари во последните неколку години станува се позначаен социолошки феномен низ светот. Трите најзначајни предности на електронските цигари во односот на тутунските се следните:

-        95% поздрав вид на пушење * потврдено од страна на Британското Министертво за Здравје (линк од веб страната https://www.gov.uk/government/news/e-cigarettes-around-95-less-harmful-than-tobacco-estimates-landmark-review)

-        До 80% заштеда на месечниот буџет во однос на трошењето за тутунски производи

-        Постепени ја лечи зависноста од никотин

Од овие причини, се поголем број на корисници на тутунски производи во светот се одлучуват за електронските цигари. Одлуката е олеснета со фактот дека индустријата за производство на електронски цигари напредуваше до тоа ниво да еден страстен пушач не осети било какви психо-физички недостатоци/ кризи, за време на преминувањето од тутунски кон електронски цигари. Во понудата може да се пронајдат голем број на тутунски вкусови со различна јакост на медицинскиот никотин, зависно од моменталните потреби на корисниците.

Пушач кој во просек троши по две кутии цигари дневно, со користењето на електронски цигари на годишно ниво ги има следните трошоци:

-        1 пар. е-цигара Престиж 1100 mah = 1750 ден.

-        2 пар. батерии 1100 mah = 2380 ден.

-        2 пар. атомизер/ тенк = 720 ден.

-        42 греачи dual coil = 5418 ден.

-        55 течности 10 мл = 8525 ден.

-        ВКУПНО: 18793 ден.

Уште од првиот момент на користење на електронски цигари, корисникот автоматски се ослободува: јагленомоноксиди, катран, и повеќе од од 4000 штетни состојки кои ги содржат цигарите, исчезнува и ефектот на пасивното пушење, штетните ефекти према домашните и секако децата, непријатниот мирис во просториите и мебелот..

Umbrella Corporation е апсолутен регионален лидер во застапништво и дистрибуција на електронски цигари, течности, потрошни материјали и дополнителна опрема. Само во Umbrella продажните места можете да ги пронајдете најквалитетните електронски цигари и течности од реномирани светски производители , со следните цени:

Еднократни, идеални за првиот контакт со електронските цигари, веќе од 192 денари,
и омиленото наргиле HoKa од 229 денари.
899 денари за моделот Elegance (за пушачи до 10 цигари дневно)
Престиж моделот од 1450 денари (за пушачи на 20-30 цигари дневно)
Премиум моделот од 1750 денари (за пушачи на 40-60 цигари дневно)
X-mode – ови за страствени пушачи кои сакаат комплетно уживање од од 2280 денари
 

Umbrella е ексклузивен застапник и дистрибутер на течностите за електронски цигари OLE и веројатно најдобриот светски производител, италијанскиот FLAVOUR ART (клинички испитани течности)

RITCHY LIQUA каде што можете да ги пронајдете сите ваши омилени тутунски ароми

 

И голем број на феноменални овошни и алтернативни ароми, како:

Само во Umbrella продавниците и авторизираните продажни места можете да добиете адекватни информации за светот на електронските цигари од страна на стручно обучените вработени, сите технички детали и спецификации, карактеристики и предности, како и најдобри совети и препораки за избор, согласно Вашето моментално ниво на користење на тутунски цигари.

Затоа, што е можно побрзо, посетете го најблиското Umbrella продажно место и веднаш започнете со големи заштеди на Вашите ПАРИ И ЗДРАВЈЕ.

1000 ЕУР – Патување во Дубаи - Saffron Boutique Hotel 4*, 5 денови, all inclusive, со Вашата драга особа + чиста плуќа ... :) Размислете уште еднаш.

Umbrella Corporation, Ваш партнер во здравите одлуки ... :)

*Umbrella Shop во Capitol Mall
пронајдете не на приземје, на главниот влез. Тел. 072/266-474
 
*Umbrella Shop во Skopje City Mall
се наоѓа на приземје од страната на главниот влез карши Котон Tel:071/247-104
 
*Umbrella Shop
Булевар Кочо Рацин број 14, влез 3, телефон: 072/230-107; 02/3230-941