Еднократна електронска цигара

Одценете производ

Состојба: достапен производ

192.00 MKD

Содржина на пакувањето

Еднократна електронска цигара

* Обавезно поле

192.00 MKD

Еднократна електронска цигара

Кликнете два пати на сликата за зголемување

Zoom Out
Zoom In

Više pregleda

Опис

Амбрела еднократната електронска цигара е единствена во светот која ги содржи најквалитетните течности за електронски цигари од италијанската компанија Flavour Art. Овој модел се користи како прв контакт со електронско пушење. Со оваа цигара можете да проверите дали Ви одговара здраво пушење без последици. Доколку видите дека моделот еднократна електронска цигара Ви одговара, тогаш сигурно ќе бидете задоволни од некои од нашите долготрајни модели. Овој модел е идеален за состаноци, патувања, затворени простории, јавни места итн. Индикација трепкање во текот на користењето: 5 пати по ред – греачот е прегреан, направете пауза 10 пати по ред – цигарета е целосно искористена

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.