Ritchy

Ritchy Liqua – слободата во вашите раце

 Ritchy Liqua популарни и пристапни течности. Целосен  и верен вкус, како и богата понуда Ritchy течности кои ќе ги исполнат и очекувањата на најпребирливите корисници.

 RITCHY LIQUA е вистинското решение за вас поради.

  • ДОБРО ИЗБАЛАНСИРАНИТЕ  И  БЕЗБЕДНИ СОСТОЈКИ

Ritchy Liqua течностите се составени од пропилен гликол,растително масло(глицерин),вода,арома и нокотин во јачина од 0mg, 6mg, 9mg, 12 mg. Сите набројани состојки не се штетни по здравјето на корисниците и поседуваат сертификат за квалитет од USP стандардите.

RITCHY LIQUA TEČNOST ZA ELEKTRONSKI CIGARI