OLE

Течност за електронски цигари дирекно од  природата.
Вистински вкус  -  единствена цена.

Сакате верен и полн вкус на тутун? Во потрага сте по сосема природни течности oд најразлични ароми со висок квалитет по прифатлива цена? Изберете најновата OLE течност од компанијата  Umbrella  и уживајте во вистинскиот вкус!

OLE TEČNOST ZA ELEKTRONSKI CIGARI